NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Közszolgálati humán szervező szakirányú továbbképzési szak indul keresztfélévben

E szakkal együtt a 2022/2023-as tanév II. félévében összesen 16 szakon közel 395 hallgató folytat tanulmányokat a KTI-ben.

A gyakorlatorientált HR ismeretek tréningszerű átadását megvalósító szakirányú továbbképzési szak olyan közszolgálati humán szervezők képzését teszi lehetővé, akik a megszerzett elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában alkalmasak a stratégiai szemléletű, kompetencia alapú, integráltan működtetett emberi erőforrás-gazdálkodásnak a közszolgálatban történő, egységes módszertani szempontok szerinti kialakítására, megtervezésére, megszervezésére, működtetésére, irányítására, vezetésére (menedzselésére) és folyamatos fejlesztésére.

A szakirányú végzettség birtokában a közszolgálati humán szervezők a vonatkozó jogszabályok, gazdasági hatások és trendek megismerésén túl, alkalmassá válnak az emberi erőforrás gazdálkodási folyamatok és funkciók integrált, rendszerszerű működtetésére, az emberi kapcsolatok jobb és hatékonyabb kezelésére, olyan környezetet megteremtve a humánpolitikai területen, ahol a munkatársak meggyőződhetnek arról, hogy empatikus és professzionális szakember intézi az ügyeiket.

További információk a képzésről: Közszolgálati humán szervező szakirányú továbbképzési szak