NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Tervkészítés 2021.

A 2021. év február 1-jén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (a továbbiakban: NKE) ismételten megnyitja a tervkészítés lehetőségét a Probono felületen. A képzéstervezési feladatokat útmutató, videós anyagok, és egy új interaktív kommunikációs felület (csatorna) segíti.

Az NKE a munkáltatók, illetve a tisztviselők számára a tervezés módszertanát, legfontosabb szabályait és folyamatát bemutató útmutatókat készített, melyet valamennyi munkáltató képzési referense számára eljuttat, illetve a Probono-felületen és honlapján is hozzáférhetővé tesz.

A tervezési útmutatók a Probono-rendszerbe történő belépést követően az alábbi linken tekinthetők meg:
Tervezési útmutató 2021

A tervezési útmutatók az NKE Közigazgatási Továbbképzési Intézet honlapján az alábbi linken érhetők el:
Tervezési útmutatók 2021

A tervezés támogatására az idei évben videós anyagok is készültek, melyek a Probono rendszerben zajló tervezési folyamatot mutatják be lépésről lépésre képernyővideók útján. A videós anyagok február első hetében kerülnek közzétételre a Probono rendszerben.

„Probono kisokos képzési referenseknek” címmel egy a képzési referensek munkáját támogató felületet (csatorna) kezdte meg működését 2021. január elején, amely a képzési referensi feladatokhoz igazodva cikkekkel és hasznos információkkal segíti a napi munkát.

A képzési referensi szakmai közösség a Probono rendszer Önfejlesztés oldalán található meg.

A csatornát a Közigazgatási Továbbképzési Intézet üzemelteti.


Címkék: Hírek