NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Bemutatkozás

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatási Továbbképzési Intézete (a továbbiakban: KTI) stratégiai feladatként látja el a közszolgálati előmenetel rendszeréhez igazodó közigazgatási vizsgák és továbbképzések digitális formában történő fejlesztését és lebonyolítását. A Digitális Továbbképzési Szolgáltatások Iroda ellátja közszolgálati továbbképzés digitális tartalmakkal és módszertannal kapcsolatos fejlesztési, valamint a központi továbbképzési informatikai rendszer működtetésével és fejlesztésével összefüggő és az Egyetem szabályzataiban meghatározott feladatokat.
A Digitális Továbbképzési Szolgáltatások Iroda szervezési tevékenysége kiterjed: továbbképzésében alkalmazott digitális tartalmak és oktatási módszerek fejlesztésére, a továbbképzési kompetencia rendszer gondozására és a ProBono-rendszer fejlesztésére és üzemeltetésére.

A Digitális Továbbképzési Szolgáltatások Irodát a Közigazgatási Továbbképzési Intézet vezetője, Klotz Balázs szakmai felügyeletével dr. Pallai Éva irodavezető irányítja.