NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Ismerje meg a Probono működését!

Az NKE saját fejlesztésű oktatás-informatikai keretrendszere a Probono továbbképzési platform a közszolgálati és a kormányzati tisztviselők továbbképzésének, valamint a közigazgatási vizsgák menedzsmentjének támogatására került létrehozásra.

Ezen a felületen a munkáltató közigazgatási szervezet tisztviselőként, illetve intézményi szinten is naprakészen nyomon tudja követni a tisztviselőinek előírt továbbképzési- és vizsgakötelezettségek teljesítését, valamint a tisztviselő is ütemezheti és követheti a saját előrehaladását, továbbképzési feladatait, vizsgáit.

A Probono rendszer Classic oldala 2014-től érhető el. Ezen a felületen zajlik a közigazgatási vizsgák, a közszolgálat és belső továbbképzések szervezése. A fejlesztések eredményeképpen 2018-tól a Classic oldal mellett elérhetővé vált az új modernebb felület is, amely az Új Probono elnevezést kapta. A képzéstervezés teljes egészében az új Probonora került át, ahol megtalálhatjuk még a kompetenciamérés felületét, vagy olvasgathatjuk a magazin oldalon megjelenő cikkeket, de elérhetjük a tárgyévi teljes képzési kínálatot bemutató portfóliót is. A két felület között átjárhatóság van mind a tisztviselők, mind a Probonoban feladatokat ellátó kollégák számára.

Mára a Probono rendszer Magyarország egyik legnagyobb távoktatási portálja lett, amely közel 80 ezer tisztviselő mellett további mintegy 20 ezer, különböző jogosultsággal (oktató, vizsgáztató, képzésszervező, képzési referens stb.) rendelkező felhasználót szolgál ki. A Probono rendszer mindezek mellett megteremtette annak lehetőségét, hogy a tisztviselők szabadon válogathatnak a különböző tananyagok között, mérhetik kompetenciáik fejlődését, tesztelhetik tudásukat szimulációkkal, vagy az érdeklődésüknek, munkakörükhöz leginkább igazodó szakmai közösséghez (csoporthoz vagy csatornához) csatlakozhatnak.

Ismerje meg a Probono rendszer működését! A rendszer használatához készült útmutatóinkat, és tájékoztatóinkat a linkre kattintva olvashatja el.

Amennyiben a képi megjelenítést jobban kedveli, tekintse meg a Probono rendszer főbb funkcióit bemutató kisfilmeket is. A kisfilmek a linkre kattintva tekinthetők meg.