NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Megjelent a KTI 2024/3. hírlevele

Büszkén tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tartja soron következő összejövetelét a DISPA (Directors of Institutes and Schools of Public Administration).

Hírlevelünk célja mindig az aktuális tartalmainkról történő tájékoztatás, így örömmel jelentjük, elérhetővé vált egy újabb továbbképzési programunk a képzési kínálatunkban; ajánljuk figyelmükbe a „Nyelvi-közérthetőségi képzés kormányhivatalok munkatársai számára – Fogalmazzunk úgy, hogy az ügyfelek megértsék!” című tananyagunkat.

Megkezdődött a tanév a Közigazgatási Továbbképzési Intézet által gondozott szakirányú továbbképzési szakokon. A szakirányú továbbképzési szakok hallgatóinak képzései levelező munkarendben, jelenléti és online módon megtartott tanórákon kerülnek lebonyolításra a félév során.

Az idei évben mintegy 240 db jelenléti, valamint jelenléti elemet is tartalmazó blended learning közszolgálati továbbképzési program megvalósítására kerül sor a Közigazgatási Továbbképzési Intézet szervezésében. A képzések megvalósítása december elejéig tart. A jelzett időpontig mintegy 90 db képzési csoportban várjuk még a képzésre jelentkezőket.

A hírlevél a linkre kattintva érhető el, mindemellett pedig figyeljék honlapunkat és a Probono Magazint.


Címkék: Hírek Hírlevél