NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Jelenléti közszolgálati továbbképzések aktualitásai

Az idei évben mintegy 240 db jelenléti, valamint jelenléti elemet is tartalmazó blended learning közszolgálati továbbképzési program megvalósítására kerül sor a Közigazgatási Továbbképzési Intézet szervezésében. A képzések megvalósítása december elejéig tart. A jelzett időpontig mintegy 90 db képzési csoportban várjuk még a képzésre jelentkezőket.

A második féléves képzési csoportok már meghirdetésre kerültek a Probono felületen, így a tervvel rendelkező tisztviselők a szabad helyek függvényében tudnak jelentkezni az általuk kiválasztott képzési időpont(ok)ra.

A jelenléti képzések nagyrésze tréning módszertanú szakmai és személyes kompetenciákat fejlesztő képzés, amelyek a vezetők és tisztviselők mindennapi munkavégzéshez leginkább szükséges képességek fejlesztésére fókuszálnak.

A képzések döntő többsége a Ludovika Campus oktatótermeiben kerül megvalósításra. A nyelvi jelenléti képzéseink online platformon (MsTeams) is elérhetők.

A jelenléti képzésekkel kapcsolatban szervező kollégáink az alábbi elérhetőségeken várják megkereséseiket: Elérhetőségek

Várjuk Önöket a jelenléti képzéseinken!