NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Új tanév indult a szakirányú továbbképzési szakokon

Megkezdődött a tanév a Közigazgatási Továbbképzési Intézet által gondozott szakirányú továbbképzési szakokon. A szeptemberi beiratkozást követően már több szak esetében is lezajlottak az első tanítási napok.

A 2024/2025-ös tanév őszi szemeszterében összesen 9 szakirányú továbbképzési szakon közel 300 hallgató kezdte meg vagy folytatja tanulmányait. 8 szak esetében új évfolyam indult, egy szak esetében pedig folytatódik a képzés a képzési programnak megfelelően. Az elmúlt tanévekhez hasonlóan ismét töretlen népszerűségnek örvend az Közbeszerzési tanácsadó, valamint az Elektronikus információbiztonsági vezető szakirányú továbbképzési szak, melyek esetében az idei évben is nagy létszammal indulhatott el az új évfolyam.

Kiemelendő még, hogy idén ősztől a Világűrpolitikai tanácsadó szakirányú továbbképzési szakon angol nyelven tehetnek szert az új ismeretekre a beiratkozott hallgatók.

A szakirányú továbbképzési szakok hallgatóinak képzései levelező munkarendben, jelenléti és online módon megtartott tanórákon kerülnek lebonyolításra a félév során.

További információért kövesse honlapunkat, valamint Facebook oldalunkat.