NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Podcast – mert hallgatni jó

A Közigazgatási Továbbképzési Intézet népszerű szakmai csatornáin keresztül 2022 őszétől havi rendszerességgel szolgálja ki az érdeklődő füleket aktuális közigazgatási témákkal, problémákkal foglalkozó interjúkkal, beszélgetésekkel podcast formájában.

Miért pont podcast? Miért pont a továbbképzésben?

Intézetünk egyik fő missziója továbbra is az önfejlesztés, így a digitalizáció adta lehetőségeket igénybe véve, a közszolgálatban megjelenő új generáció által támasztott elvárásoknak megfelelve online hanganyag formájában közvetít ismeretet a tisztviselők, feliratkozók felé, ahogy nekik kényelmes. Hiszen szabadon megválaszthatják, mikor és épp melyik témájú audiofájlt, milyen eszközről szeretnének meghallgatni. Ez a legnagyobb előnye a podcastnak a szakmai csatornák bejegyzéseinek olvasásához képest. Így egyszerűbben bekapcsolódhat a szakterülete tudásmegosztó közösségeibe, választ kaphat szakmai kérdéseire az adott témában egy könnyedebb beszélgetés keretein belül.

Hol érhető el?

Első körben csoportjaink és csatornáink posztjaiban találkozhat velük és a YouTube alkalmazáson keresztül tudja őket meghallgatni.

Ám kedvezünk azon érdeklődőknek is, akik jelenleg még nem feliratkozói az adott szakmai közösségeknek, így természetesen az elsőszámú social felületünkön, a Facebook oldalunkon is közzétesszük azokat!

Kövesse tematikus csatornáinkat, Facebook oldalunkat, hogy ne maradjon le a legújabb beszélgetéseinkről!


Címkék: Hírek Podcast