NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Elkezdődött a jelenléti közszolgálati továbbképzési programok megvalósítása

Elkezdődött a közszolgálati jelenléti (és jelenléti elemet is tartalmazó blended learning) továbbképzési programok megvalósítása. A  jelenléti képzési csoportok meghirdetése folyamatosan történik. A meghirdetésekről a tervvel rendelkező tisztviselők és referenseik - a korábbi gyakorlat szerint - e-mail üzenetben kapnak tájékoztatást. A jelenléti képzések nagyrésze tréning módszertanú szakmai és személyes kompetenciákat fejlesztő képzés, amelyek a vezetők és tisztviselők mindennapi munkavégzéshez leginkább szükséges képességek fejlesztésére fókuszálnak.

Az idei évben 40 féle képzési programból, több mint 200 db jelenléti képzési csoport megvalósítására kerül sor a Közigazgatási Továbbképzési Intézet szervezésében.

A jelenléti képzések első féléves megvalósítása július elejéig tart.  A második félévben pedig augusztus végétől december elejéig várjuk a jelenléti képzésekre érkező tisztviselőket. A képzések döntő többsége a Ludovika Campus oktatótermeiben kerül megvalósításra. Egyes jelenléti képzéseink online platformon (MsTeams) is elérhetők.

A képzésekkel kapcsolatban szervező kollégáink az alábbi elérhetőségeken várják megkereséseiket: Elérhetőségek

Várjuk Önöket a képzéseinken!