NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Megjelent a KTI 2024/1. hírlevele

Örömünkre szolgál, hogy nemrégiben bemutathattuk a 2024. évi közszolgálati továbbképzési portfóliónkat bemutató kiadványt. Tájékozódhat az idei év fókuszairól, továbbképzési programjainkról, valamint továbbképzési szakjainkról.

Egyebek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a mentorálási folyamatok támogatására. A mentori folyamatokat támogató továbbképzéseket azon szervezetek számára biztosítjuk, akik vállalják, hogy a mentori programokat szervezeti szinten megvalósítják.

A közszolgálati továbbképzések érdekében Egyetemünk partnerségben a KTM-mel. A kezdeményezés legfőbb célja az volt, hogy a tisztviselők helyben, utazás nélkül igénybe tudjanak venni vezetőképzési-, valamint szakmai és kompetenciafejlesztő képzési programokat. Az együttműködés során eddig közel 70 csoportban mintegy 900 tisztviselő képzése valósult meg.

A UniSpace Program szakirányú továbbképzésein első alkalommal, összesen mintegy 70 hallgató kapott szakképzettséget igazoló okiratot a február 24-én rendezett oklevélátadó ünnepségen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Ludovika Főépület Széchenyi Dísztermében.

Február 1-jén megkezdődött a tervezési időszak a ProBono felületén. Ennek támogatására kampány videókkal készültünk, melyeket Facebook-oldalunkon követhetnek. A tervek beküldését 2024. március 15-ig várjuk.

A hírlevél a linkre kattintva érhető el, mindemellett pedig figyeljék honlapunkat, a Probono Magazint és Facebook-oldalunkat is!


Címkék: Hírek Hírlevél