NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Már csak 2 nap és indul a tervezés

2024. év február 1-jén megnyílik a tervkészítés lehetősége a tervkészítő szervek számára a Probono felületen, és ezáltal 174 db minősített közszolgálati továbbképzési program válik tervezhetővé a közigazgatási szervek tisztviselői számára (128 db e-learning, 29 db jelenléti, 17 blended learning típusú program).

A tervkészítő szervek részére, valamint a tisztviselők számára a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatási Továbbképzési Intézete a tervezés módszertanát, legfontosabb szabályait és folyamatát bemutató útmutatókat készített. Az útmutatók minden érintett részére megküldésre kerülnek, illetve a Probono-felületéről és a KTI honlapjáról is letölthetőek 2024. január 31-től.

A tervkészítő szervek képzési referensei számára 2024. február 5-én (4 éves képzési ciklusban teljesítők) és 2024. február 6-án (1 éves képzési ciklusban teljesítők) online képzést szervezünk, amelyen a tervkészítés sajátosságait vitatjuk meg közösen. Még nem késő jelentkezni! A képzésről bővebb információért forduljon kollégáinkhoz a tovabbkepzes@uni-nke.hu e-mail elérhetőségen.