NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Mentorálási folyamatok támogatása

A mentorprogramok a közszolgálati pályára vonzás, pályára illesztés és pályán tartás hatékony humánerőforrás-menedzsment eszközei lehetnek. A gyakornoki, a beillesztést támogató és a tehetségmentori folyamatokban részt vevő szereplőket felkészítő programok segítik.

A fluktuáció és a tudásvesztés kockázatának csökkentése, a tudástőke megőrzése napjainkban nagy kihívást jelent a közigazgatási szervek számára. Ezen nehézségek mérséklésére, ha nem is csodaszer, de hatékony eszközként alkalmazható a mentori program a közszolgálati pályára vonzás, pályára illesztés és pályán tartás, a karriertámogatás területén egyaránt.

A mentori folyamatokat támogató továbbképzéseket azon szervezetek számára biztosítjuk, akik vállalják, hogy a mentori programokat szervezeti szinten megvalósítják.

Ha az Ön szervezete is érdeklődik a mentori rendszer iránt és vállalják, hogy a mentori programokat szervezeti szinten megvalósítják, vagy szeretnék a már működő rendszerüket tovább fejleszteni, bővebb információkért kattintson a linkre, vagy keresse kollégáinkat a szervezes@uni-nke.hu e-mail címen.