NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Tervezés támogatása másképp, mint eddig

A közszolgálati továbbképzések tervezési folyamatának támogatására konzultációt szervezünk a képzési referensek számára.

Az idei éveben új - MsTeams platformon megvalósítandó -  képzéssel szeretnénk segíteni mind a nemrégiben kinevezett, mind a már gyakorlott képzési referensek munkáját. A képzést két csoportban valósítjuk meg. Az egyik csoportot az 1 éves képzési ciklusban tervezők, míg a másik csoportot a 4 éves képzési ciklusban tervezők részére szervezzük meg. A képzés célja, hogy a tervezést megelőzően közösen áttekintsük a tervezéshez kapcsolódó folyamatokat, és megvitassuk a felmerülő kérdéseket. A képzésen betekintést nyerhetnek a képzési referensek a 2024. évi tervezési sajátosságokba is. Az MsTeams által nyújtott digitális forma lehetővé teszi, hogy az ország bármely részéről bekapcsolódhassunk a képzésbe, és feltehessük kérdéseinket a tervezési folyamathoz kapcsolódóan.

A képzésre jelentkezni 2024.01.22-én 16:30-ig lehetséges a tovabbkepzes@uni-nke.hu e-mailcímen. Várjuk Önöket képzésünkön!