NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Még van néhány szabad hely új jelenléti továbbképzésünkre!

A 2023 novemberében megvalósításra kerülő Közbeszerzési jogsértések elkerülése című közszolgálati továbbképzési programra még van néhány szabad férőhelyünk! 

A Közbeszerzési jogsértések elkerülése című továbbképzési program elvégzése olyan komplex ismeretek megszerzését célozza, melyek elősegítik a közigazgatásban közbeszerzéssel foglalkozó munkatársak alánlatkérői tevékenységének ellátását, és lehetővé teszik a jogsértések elkerülését.

A köz- és magánszektorban egyaránt jelen van a korrupció jelensége, és megállapítható, hogy fokozott a kockázat ott, ahol a köz- és a magánszektor közvetlen kapcsolatba kerül egymással, ezen területeket érintően is kiemelten fókuszba kerülnek a közbeszerzések. Közös érdekünk fellépni a korrupció ellen, és mindent meg kell tenni a jelenség visszaszorítása érdekében.

A továbbképzési program – a résztvevő tisztviselők aktív közreműködésére és a közös gondolkodásra támaszkodva – bemutatja a közbeszerzési eljárás típusait, az eljárás jogszerű menetét, valamint segítséget nyújt a versenyjogilag érzékeny pontok felismerésében.

A jelenléti képzés megvalósítására a Ludovika Campuson kerül sor. A képzésre jelentkezni a Probono rendszerben lehetséges.

Várjuk Önöket képzéseinken!