NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Közszolgálati információ- és iratmenedzsment szakirányú továbbképzési szak indul 2023 őszén

Megnyílt a jelentkezés a 2023/2024. tanév I. (őszi) szemeszterében indítani tervezett Közszolgálati információ- és iratmenedzsment szakirányú továbbképzési szakra, melyet kellő számú jelentkezés esetében 2023 szeptemberében indítunk.

A KTI szervezésében megvalósuló szakirányú továbbképzési szakra 2023. július 25. 23:59-ig lehet jelentkezni a Probono felületen.

Minden szervet és céget érintő terület az iratkezelés. Gyakran nehézséget okoz az iratok megfelelő rendszerezése és tárolása, a korszerű iratkezelési gyakorlatok átemelése a gyakorlatba. Ehhez nyújt szakszerű tudást a Közszolgálati információ- és iratmenedzsment szakirányú továbbképzési szak.

„A Közszolgálati információ- és iratmenedzsment szakirányú továbbképzési szakot elsősorban azoknak ajánljuk, akik a mindennapi munkájuk során rendszeresen foglalkoznak iratkezeléssel, és a szakszerű iratkezeléssel kapcsolatos tudásukat szeretnék elmélyíteni. A szakirányon a legkorszerűbb tudást, készségeket és ismereteket adjuk át hallgatóinknak olyan levéltáros és közigazgatási gyakorlattal bíró szakemberek közreműködésével, akiknek az iratkezelés a mindennapi munkájukhoz tartozik, sőt, a külső szervektől származó levéltárba elhelyezett iratok őrzésével is foglalkoznak. Ha minket választanak, akkor a szakon megszerzett ismereteket a mindennapokban is hasznosítani tudják a különböző közigazgatási jellegű elektronikus és papíralapú iratok szakszerű kezelése során.” (Dr. Peres Zsuzsanna szakfelelős)

A szak részletes képzési programjáról és a jelentkezés menetéről bővebb információ a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatási Továbbképzési Intézetének oldalán található: A legjobb befektetés a tanulás!

További információért kövesse honlapunkat, valamint Facebook oldalunkat.