NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Újabb tervezhető képzés érhető el a kínálatban - A közösségi média használata a közigazgatásban

A képzés arra vállalkozik, hogy a közösségi médiával kapcsolatos alapismeretek átadása és az alapvető fogalmak áttekintése után bemutasson néhány fontos közösségimédia-alkalmazást (SM), azok felhasználására példát hozzon a hazai és nemzetközi közigazgatásból, majd megvitassa az egyes eszközök bevezetése mellett szóló pro és kontra érveket.

Azt reméljük, hogy a képzés elvégzésével a tisztviselők képesek lesznek tudatos és szakmailag megalapozott döntéseket hozni saját privát és szervezetük hivatalos közösségimédia-használatát illetően.

Hogy mindezt hogy érjük el? Szereplőink, Adél és Liza segítségével!

Adél az aktuális évi képzései közé a közelmúltban egy közösségi médiával foglalkozó képzést is beválogatott, amelynek elvégzése után lelkesen mesélte vezetőjének, Lizának, hogy milyen közösségimédia-alkalmazásokat hogyan használnak eredménnyel más országok a közigazgatásban. Szerinte érdemes lenne Magyarországon is nagyobb figyelmet szentelni a témának.

Mivel Liza nyitott az újításra, összegyűjtötték a témához kapcsolódó szakmai anyagokat, melyeket a tananyagban megosztanak velünk is.

Keresse programunkat a ProBono felületén!