NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Választási igazgatás szakirányú továbbképzési szak indul 2023 őszén

Megnyílt a jelentkezés a 2023/2024. tanév I. (őszi) szemeszterében indítani tervezett Választási igazgatás szakirányú továbbképzési szakra, melyet kellő számú jelentkezés esetében 2023 szeptemberében indítunk.

A KTI szervezésében megvalósuló szakirányú továbbképzési szakra 2023. július 25. 23:59-ig lehet jelentkezni a Probono felületen.

A választójog, mint alapjog, és ezáltal a választási rendszer, azon területek egyike, amellyel a hétköznapok során minden állampolgár találkozik. Így mindannyiunk számára kiemelt fontossággal bír az alapvető ismeretek birtoklásán túl az olyan szakemberek képzése, akik szakszerű tudásukkal segítenek eligazodni a választási igazgatás terén.

A Választási igazgatás szakirányú továbbképzési szak korszerű és gyakorlati tudás megszerzésének lehetőségével vár minden érdeklődőt. A választást érintő széles körű jogi, informatikai és pénzügyi ismereteken túl a modern kor e-szavazási megoldásaival vagy a média és a politikai kampányok szerepével kapcsolatos ismereteket is elsajátíthatják a hallgatók.

A szak részletes képzési programjáról és a jelentkezés menetéről bővebb információ a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatási Továbbképzési Intézetének oldalán található: A legjobb befektetés a tanulás!

További információért kövesse honlapunkat, valamint Facebook oldalunkat.