NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Új képzés a kormányablakban dolgozó tisztviselők számára

Ismét új képzéssel bővült a közszolgálati továbbképzési portfólió: ezúttal a kormányablakban dolgozó tisztviselőknek szeretnénk szakmai segítséget nyújtani, mégpedig a back office-ban végzett tevékenységükhöz.

A Back office ügyintézés a kormányablakokban c. továbbképzési program – az ismeretanyag kerettörténetbe foglalásának köszönhetően – a mindennapi munka során is előforduló eseteken, példákon keresztül mutatja be a back office-ban zajló eljárásokat, az egyes ügyek intézését lépésről lépésre végigköveti, és össze is foglalja.

Az e-tananyag hat fejezete a személyiadat- és lakcím-, valamint a közúti közlekedési nyilvántartásból történő adatszolgáltatással, az egyéni vállalkozók ellenőrzésével, a lakcím érvénytelenítésével, a gépjárművek hivatalbóli forgalomból történő kivonásával, valamint a járművezetéstől történő eltiltással kapcsolatos – a kormányablak back office ügyintézésében releváns – eljárási szabályokat ismerteti oly módon, hogy a tananyag az Ákr.-t feldolgozó képzések teljesítése nélkül is alkalmas legyen a kormányablak-ügyintézők kompetenciafejlesztésére.

Keresse programunkat a ProBono felületén!