NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Játsszunk komolyan! – Szimulációs tananyagok a vezetőképzésekben

Továbbra is szerepelnek a képzési kínálatban az e-learning és tréning mellett szimulációs programelemet is tartalmazó képzéseink:

  • PN-0631-1911-MV-C1 Egyedül nem mindig megy – Együttműködő csapatok építésének módszerei
  • PN-0632-1911-MV-C1 Együtt. Működünk? – A konfliktusoktól mentes együttműködés titkai
  • PN-0630-1911-MV-C1 Teljesítménymenedzsment
  • PN-0629-1911-MV-C1 Nem csak a pénz számít! – Ösztönzésmenedzsment
  • PN-0633-1911-MV-C1 A jó vezető ideája
  • PN-0634-1911-MV-C1 Hozd ki magadból a legtöbbet! – Vezetői önfejlesztés

A szimuláció állandó szereplőgárdára épített és kerettörténetbe helyezett, online térben zajló rövid, összetett készségfejlesztő videójelenetek, illetve a hozzájuk tartozó választási opciókhoz rendelt szakértői visszajelzések összessége. A valós döntési helyzetek megoldását modellezi elektronikus térben, a történet egyéni alakításán alapuló számos szimulációs út bejárásával lehetővé teszi az elméletben megismert és a tréningen begyakorolt tudás készségszintű elmélyítését.

A résztvevők ezeknek az interaktív filmes szimulációknak a segítségével mindennapi, de egyáltalán nem egyszerű vezetői kihívásokkal szembesülhetnek: összetett problémákat és többlépéses feladatokat kell megoldaniuk – játékos módon. Figyelembe véve és mérlegelve a beosztott munkatársak véleményét és igényeit, ugyanakkor asszertívan érvényesítve a vezetői érdekeket, nem letérve a kitűzött és elérendő szakmai célokhoz vezető útról.