NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Vezetőképzési tréningek újdonságai

A vezetőképzések kínálata olyan vezetői készségek fejlesztését célozza, mint a vezetői szerep kezelése, döntéshozatal, idő-, feladat- és teljesítménymenedzsment, együttműködés és csapatépítés, konfliktuskezelés és stresszmenedzsment, ösztönzésmenedzsment, jövőkép és szervezeti kultúra alakítása, erőforrás-gazdálkodás, változásmenedzsment, projektmenedzsment.

Az NKE idei évi vezetőképzési programkínálatának újdonsága a leendő és a frissen kinevezett vezetők tréningjei, amelyek a vezetői szerepre való felkészülést, illetve a vezetői szerep első hónapjait teszik könnyebbé és tudatosabbá az érintettek számára.

A tapasztalt vezetők felé olyan új programokkal színesítettük kínálatunkat, amelyek mindennapi és új kihívások kezelésében nyújtanak támogatást.

Továbbra is szerepelnek a képzési kínálatban a tréning mellett az e-learning és/vagy szimulációs programelemet is tartalmazó képzések.

A képzések a Probono felületen február 1-jétől tervezhetőek; a tréningek pedig várhatóan áprilistól kerülnek megszervezésre. A képzési események meghirdetéséről a tervvel rendelkező tisztviselők értesítést kapnak.

Az egyes vezetőképzési programokról bővebb tájékoztatás a Probono Katalógus oldalán található, a tréningekkel kapcsolatos információkért pedig érdemes munkatársainkkal felvenni a kapcsolatot a szervezes@uni-nke.hu e-mail címen.

Várjuk Önöket a képzéseinken!