NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Megjelent a KTI 2022/3. sz. hírlevele

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatási Továbbképzési Intézete a 2022. év során is folyamatos tájékoztatást nyújt a közszolgálati továbbképzési rendszer aktualitásairól.

Az év végéhez közeledve egyrészt számot adtunk, illetve adunk a teljesített képzési programok statisztikáiról, és a jövő év első negyedévében megjelenő programkiadványunk elkészítésén dolgozunk.

A közelmúlt kiemelt eseménye volt az Egyetemen a Közigazgatás 2022 konferencia, ahol – a közszolgálati továbbképzés elmúlt évtizedére is visszatekintve – állami vezetők, a szakmai közélet képviselői, illetve intézetünk igazgatója is méltatta a közigazgatás és különösképpen a tisztviselők szerepét az állami válságkezelés hatékonyságának növelésében és a közigazgatás iránti bizalom erősítésében.

Néhány fontos határidőre is szeretnénk felhívni szíves figyelmüket: az országos közigazgatási vizsgabizottsági tagsággal kapcsolatos pályázatok benyújtására 2022. nov. 15-ig, a szakirányú továbbképzési szakokra történő jelentkezésre 2022. dec. 1-ig, a továbbképzések teljesítésére pedig 2022. dec. 20-ig van lehetőség. 2022. dec. 21-től várhatóan 2023. jan. 22-ig pedig a ProBono-rendszer technikai karbantartására kerül sor, amely a közigazgatási alapvizsga tervezési és szervezési folyamatait is érinti. Bővebb információért, kérjük, olvassák el a honlaphíreinkben adott tájékoztatásunkat.

Az év utolsó napjaira kellemes pihenést és békés, boldog ünnepeket kívánunk!

A hírlevél a linkre kattintva érhető el.

 


Címkék: Hírek Hírlevél