NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Készülőben a 2023. évi továbbképzési programkiadvány

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összegyűjtjük és rendszerezzük Intézetünk elmúlt időszakban kidolgozott, tartalmi és módszertani szempontból folyamatosan fejlesztett továbbképzési programjait és szakirányú továbbképzéseit. A kínálat ismét tovább bővült; az idén elkészült programjainkra ajánlóvideókkal is szeretnénk felhívni a figyelmet.

Továbbra is lehetőséget nyújtunk arra, hogy bepillanthassanak a több éve működő, kedvelt szakmai csatornáink kulisszái mögé: megtudhatják, kik is állnak ezen közösségeink mögött; kik azok, akik szakértelmükkel nap mint nap támogatják feliratkozóinkat abban, hogy számukra is élmény legyen a tanulás. Népszerű csatornáink új multimédiás tartalmait szintén megtekinthetik az adott témakörökhöz kapcsolódóan.

Kiadványunk középpontjába a közszolgálati továbbképzési rendszer stratégiai céljait biztosító komponensek alapján megvalósított fejlesztések kerülnek, melyeket videóinkból ismerhetnek meg.

Mindezek mellett helyet kap még például a megújult szaknyelvi képzések, az egyetem által működtetett Közszolgálati Tudásportál, a Nemzetek Európája Karrierprogram és a Magyar Diplomáciai Akadémia bemutatása is.

A kiadvány várhatóan a jövő év első negyedévében jelenik meg, a pontos dátumról a későbbiekben tájékoztatást adunk, így továbbra is érdemes figyelni a honlapunkon és a Probono Magazinban megjelenő információkat!