NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Megújul az Országos Közigazgatási Vizsgabizottság tagjainak névjegyzéke

A Közigazgatási Továbbképzési Kollégium elnöke az Országos Közigazgatási Vizsgabizottságról szóló 153/2010. (V. 4.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján idén is pályázatot hirdet az országos közigazgatási vizsgabizottsági tagság elnyerésére és a korábbi tagság megújítására. A közszolgálati továbbképzési rendszerben a szakvizsgaoktatói, illetve a vizsgabizottsági elnök/tag szerepjogosultsággal kapcsolatos legutóbbi, 2020. év decemberében lezajlott pályázat útján elnyert tagság 2022. december 31-i hatállyal megszűnik.

A jelenleg aktív pályázatok 2022. október 15. és 2022. november 15. között állnak nyitva az érdeklődők számára a ProBono felületén:
https://probono.uni-nke.hu/apps/opr3/public/list

A pályázatok elbírálása folyamatos, a hiánypótlási időszak 2022. november 30. napjával lezárul. A jelentkezőknek a fenti határidőig van lehetőségük a dokumentumok pótlására.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy külön döntést követően a pályázati díj megfizetése a pályázat érvényességéhez nem szükséges. Az érintettek számára külön tájékoztató levél került megküldésre.

A névjegyzékkel és a pályázattal kapcsolatban további információkért keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
nevjegyzek@uni-nke.hu
+36 1 432 9000 / 20370-es mellék