NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Augusztus végétől folytatódik a jelenléti közszolgálati továbbképzések megvalósítása

A Közigazgatási Továbbképzési Intézet által szervezett közszolgálati jelenléti képzéseken 2022. első felévében közel 1000 tisztviselő vett részt.

2022. augusztus végétől folytatjuk a jelenléti képzési csoportok megvalósítását. A második félévben közel 2000 tervvel rendelkező tisztviselő számára, mintegy 100 képzési csoportban szervezünk jelenléti továbbképzést.

A második féléves képzési csoportok meghirdetésre kerültek a Probono felületen, így a tervvel rendelkező tisztviselők folyamatosan tudnak jelentkezni az általuk kiválasztott képzési időpont(ok)ra.

A nyár folyamán az NKE 2022. évi továbbképzési programkínálata a lenti jelenléti, elsősorban vezetőképzésekkel bővült, amelyek már tervezhetőek a Probono felületen:

Nyilvántartási szám Továbbképzési program címe Típusa
PN-0860-2204-MV Intuíció vagy racionalitás? A döntéshozatal pszichológiája vezetőképzés
PN-0861-2204-MV Távmenedzsment vezetőképzés
PN-0862-2204-MV Az adaptivitás területei a vezetői feladatrendszerben – tréning gyakorlott és kezdő vezetők számára vezetőképzés
PN-0863-2204-MS Vezető leszek – Felkészülés a vezetői szerepre szakmai továbbképzés
PN-0864-2204-MV Vezető lettem – újonnan kinevezett vezetők továbbképzési programja vezetőképzés

Vezető leszek! – Felkészülés a vezetői szerepre című képzés a kinevezés előtt álló, vezetői tapasztalattal még nem rendelkező tisztviselőknek segít a vezetővé válás gördülékenyebbé tételében és a kezdeti nehézségek konstruktív kezelésében, míg a Vezető lettem – újonnan kinevezett vezetők továbbképzési programja című tréning pedig a vezetői tapasztalatokkal már rendelkező, de még kezdő vezetők legjellemzőbb kihívásaival foglalkozik, és fejleszti a számukra leginkább fontos kulcskompetenciákat.

A tapasztalt vezetők felé olyan új programokkal színesítjük kínálatunkat, amelyek az őket érintő mindennapi és új kihívások kezelésében nyújtanak támogatást. Mindennapos vezetői feladat az optimális döntések meghozatala, amelyet az Intuíció vagy racionalitás? A döntéshozatal pszichológiája című program idéntől gyakorlati tréninggel kiegészülve is támogat. A Távmenedzsment című képzés a kényszer szülte, ám mostanra nélkülözhetetlenné vált virtuális vezetési megoldásokkal foglalkozik, bővítve a vezetők távmenedzsmenttel kapcsolatos ismereteit és készségeit. A 2022. év talán legizgalmasabb témája Az adaptivitás területei a vezetői feladatrendszerben – tréning gyakorlott és kezdő vezetők számára című program, amely az eddig nem tapasztalt helyzetek megfelelő kezelésére készíti fel a vezetőket azáltal, hogy egyaránt foglalkozik a vezetői kompetenciák és az adaptív eszköztár fejlesztésével, valamint a szervezetet monitorozó, diagnosztizáló ismeretek, eszközök elsajátításával.

Várjuk Önöket a jelenléti képzéseinken!