NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Első helyezés a jubileumi Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra- és Protokoll Versenyen

Első helyezést értek el a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatási Továbbképzési Intézet Közszolgálati protokoll szakirányú továbbképzési szak hallgatói a jubileumi Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra- és Protokoll Versenyen. 

A Budapest Metropolitan Egyetem – a Magyar Protokollosok Országos Egyesületével közösen – tizedik alkalommal rendezte meg a Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra- és Protokoll Versenyt. A rendezvény két, a közelmúltban elhunyt protokollszakértő Nagy Ildikó és Dr. Sille István emléke előtt tisztelegve szerveződött „X. Jubileumi Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny – Homage á Nagy Ildikó és Sille István” címmel.

A nívós versenynek a Honvéd Kulturális Központ – Stefánia Palota adott otthont 2022. június 10-én.

A megmérettetésen a Közszolgálati protokoll szakirányú továbbképzési szak öt végzős hallgatója – Giesel-Kállai Anna, Dr. Kulcsár Adrienn Eszter, Tóth Janina, Török-Boda Annamária, Szilágyi Mónika –  képviselte a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet, akiket Horváth Attila László, a szak oktatója készített fel. A 10 induló, hazai és határon túli felsőoktatási intézmény hallgatóiból álló csapat közül a dobogó I. helyét sikerült megszerezniük hallgatóinknak.

Ezúton is gratulálunk és egyben köszönjük a hallgatóknak és a felkészítő oktatónak, hogy sikerükkel hozzájárultak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem jó hírnevének gyarapításához.