NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Egy kattintásra hoztuk a tanulás élményét!

A közszolgálati továbbképzés oktatásinformatikai rendszere, avagy közismert elnevezéssel a ProBono az elmúlt időszakban is jelentős változásokon és megújuláson ment keresztül.

Tisztában vagyunk azzal, hogy tisztviselőként helytállni korántsem egyszerű feladat. Hosszú évek tapasztalata nyomán viszont hiszünk abban, hogy a tanulás támogatásával nagyban megkönnyíthetjük a mindennapok kihívásait. Éppen azért fejlesztjük szolgáltatásainkat s vezetünk be újakat, hogy az ismeretek vagy akár a soft skillek elsajátítása élményszerűvé váljon, hogy az önfejlesztés inspirációt jelentsen, hogy az Ön munkakedve és szakmai sikere töretlen maradjon.

A ProBono-rendszer számtalan funkcióval segíti Önt: ismeretterjesztő cikkeket kínál, tájékoztatást nyújt az új vagy még fejlesztés alatt álló programjainkról, képzéseket ajánl, nyilvántartja az Ön egyéni tanulási útját, és lehetőséget ad arra, hogy „biztonságos” környezetben mérhesse fel készségeit és képességeit egy-egy konkrét szakterületen, illetve gyakorlati szituációban. E-tananyagaink történeteket mesélnek, elgondolkodtatják és próbatétel elé állítják Önt – mindezt a legkorszerűbb módszertanokkal, így például oktatóvideókkal és szimulációkkal, a kompetenciák fejlesztését szem előtt tartva.

Az alábbi kisfilm segítségével betekintést nyerhet a ProBono világába. Bízunk benne, hogy egy új univerzumot fedezhet fel, mely gyarapítja tudását.


Címkék: Hírek Probono Videó