NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Tananyag – nem csak betegeknek – Bemutatkozik az EESZT

Ma már mindannyiunk számára ismerősen cseng az EESZT elnevezés.

Az EESZT egyszerűbbé teszi az életünket magánemberként és tisztviselőként egyaránt, hiszen nyilvántartja az egészségügyi ellátásainkat, követi a betegéletutat, modern, felhő alapú egészségügyi szolgáltatásokat nyújt az adataink védelmének biztosítása mellett. A rendszer megismerése mindannyiunk fontos érdeke.

Az EESZT rendszerének megismerésében Eszti, a virtuális egészségügyi asszisztens lesz a segítségére, aki ellátja a rendszer használatával kapcsolatos legfontosabb tanácsokkal is. Bemutatja az e-Recept szolgáltatás lényegét, előnyeit, az eSzemélyi igazolvány és az EESZT használatának összefüggéseit, az egészségügyi dokumentumok nyilvántartását (EHR), a dokumentumok típusait és felhasználási területeit, illetve a rendszer használatának előnyeit, a központi eseménykatalógus rendszerét, az eProfil adatait, az eBeutaló rendszer célját, a Covid mobilalkalmazásokat, továbbá az EESZT Lakossági portál felépítését, adattartalmát.

Ha Ön is szeretne naprakész lenni az EESZT által nyújtott szolgáltatások rendszerében, esetleg segíteni ügyfeleinek a rendszer használatában, tekintse meg a tananyag ajánlóját és végezze el képzésünket!