NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Érkezik a 2022. évi Programkatalógus

Örömmel adjuk hírül, hogy a 2022. évre is összegyűjtjük és rendszerezzük Egyetemünk elmúlt években kidolgozott, tartalmi és módszertani szempontból folyamatosan fejlesztett továbbképzési programjait.

A 2022. évi programkínálatunk ismét a tisztviselői elvárásokat és elégedettségmérési eredményeket figyelembe véve került meghatározásra. Kiadványunk a legkülönbözőbb szakterületeket átfogó közigazgatási képzéseinken, szakmai ismereteken, tapasztalatokon túl magában foglalja a 2022. évre tervezett újításainkat is.

Nem véletlenül vált az idei továbbképzési portfóliónk jelmondatává a „Szolgáltatunk és képzünk”, hiszen ezen szellemiség jegyében vállaljuk a tisztviselők folyamatos, tervezett és szakszerű támogatását.

Egyetemünk szándéka a tisztviselők önálló tanulásának segítése és a fejlődési lehetőségek – nagyobbrészt digitális formában történő – biztosítása. Éppen ezért kiadványunk nagy hangsúlyt fektet a digitális oktatás és tanulás legmodernebb módszereinek bemutatására. Továbbra is kiemelt felelősségünknek érezzük a rugalmas és hatékony tanulás élményének biztosítását, és reményünket fejezzük ki, hogy a jövő évben minél nagyobb számban köszönthetjük Önöket képzéseinken.