NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Megkezdődött a jelenléti képzések megvalósítása a közszolgálati továbbképzés rendszerében

2021. szeptemberétől fokozott odafigyeléssel, a hatályos jogszabályokhoz igazodva újra indul a jelenléti oktatás a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

A járványügyi megelőzés érdekében az alábbiak maradéktalan betartása szükséges:

  • Az Egyetem területére belépni, valamint az oktatásban, rendezvényeken, eseményeken kizárólag a koronavírus-fertőzésre jellemző tünetek (erős köhögés, levertség, 38 fokot meghaladó láz, szaglási és ízlelési problémák) hiányában lehet részt venni.
  • Aki önmagán vagy a vele egy háztartásban élő személyen a fentiekben, vagy a hivatalos tájékoztatásokban ismertetett tüneteket észleli, maradjon otthon és haladéktalanul forduljon orvoshoz, majd kövesse annak utasításait.
  • A személyes érintkezések során továbbra is javasolt a másfél méteres biztonsági távolság megtartása és a testi kontaktussal járó üdvözlési formák mellőzése.
  • Az Egyetem épületeibe történő belépéskor, valamint étkezések előtt javasolt a kézmosás vagy a kézfertőtlenítő használata.
  • Az egyetemi campusok zárt tereiben az orrot és a szájat elfedő védőmaszk használata jelenleg nem kötelező, ugyanakkor a maszkviselés bárki számára továbbra is megengedett.