NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Új szervezeti egységgel bővült a Közigazgatási Továbbképzési Intézet

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Szenátusa 45/2021.(IV.15.) sz. határozatával módosította a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Szervezeti és Működési Rendjét.

A módosítás értelmében a Közigazgatási Továbbképzési Intézeten belül 2021.május 1-jével a közszolgálati továbbképzés digitális tartalmakkal és módszertannal kapcsolatos fejlesztési, valamint a központi továbbképzési informatikai rendszer működtetésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátására Digitális Továbbképzési Szolgáltatások Iroda jön létre

A Digitális Továbbképzési Szolgáltatások Iroda közreműködik a közszolgálati továbbképzési programok, és szakirányú továbbképzési szakok módszertani, pedagógiai és oktatás-technológiai fejlesztésében, e-kurzusok fejlesztésében és hatályosításában.

Az új Iroda feladatkörébe tartozik továbbá a Probono rendszer teljes körű üzemeltetése, karbantartó-fejlesztése, működtetése, kliensek kiszolgálása, valamint a Probono rendszer Magazin oldalának szerkesztése, audiovizuális tartalomfejlesztése.

A Digitális Továbbképzési Szolgáltatások Irodát a Közigazgatási Továbbképzési Intézet vezetője, Klotz Balázs szakmai felügyeletével Koltányi Gergely irodavezető irányítja.


Címkék: Hírek Szervezet