Frissítésre kerültek a közigazgatási vizsgákra történő önálló felkészülést támogató videoprezentációs előadások

Az NKE aktualizálta a közigazgatási szakvizsgára és alapvizsgára készülő tisztviselők önálló felkészülését támogató, 2020-ban készült videoprezentációs előadásokat.

A közigazgatási szakvizsga a Kötelező tárgyi vizsgarész III. modul (Általános államháztartási ismeretek), a Pénzügyi és költségvetési igazgatás, valamint a Kül- és biztonságpolitika ágazat választott tárgyak esetében – tekintettel a nagyobb mértékű jogszabályi változásokra – új videoprezentációs előadások készültek.

A további közigazgatási szakvizsga, valamint a közigazgatási alapvizsga videoprezentációs előadások tekintetében nem volt szükség az előadások ismételt felvételére. Valamennyi változással érintett modul esetében a változásokra vonatkozó tájékoztató, valamint a hatályosított tananyag és diasor megtalálható a videoprezentációk elérési felületén, az előadás mellett található „Függelék” menüpontban. A videoprezentációk a Probono felület Önfejlesztés menüpontjában, a https://probono.uni-nke.hu/onfejlesztes/e-learning linkre kattintva érhetők el, a bal oldali függőleges menüsor „Felkészülés a közigazgatási vizsgákra” pontjának bepipálásával.