NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Újabb szakmai csatornák a ProBono Önfejlesztés oldalán

Négy új szakmai csatornával bővült a Nemzeti Közszolgálati Egyetem által indított és fenntartott tematikus csatornák listája.

A csatornára bármely ProBono regisztrációval rendelkező felhasználó feliratkozhat. A csatornára feliratkozóknak lehetőségük van hozzászólni a közzétett bejegyzésekhez, kérdezni és segítséget kérni a szakértőktől, vagy esetleg egy általuk fontosnak tartott témát javasolni későbbi feldolgozásra.

1.  A Fenntartható Átalakulás Követei című csatorna:
A csatorna célja, hogy bemutassa azokat a globális és lokális jelenségeket, amelyek hatással vannak a mindennapjainkra és hatással lehetnek a gyerekeink életére is. A csatorna lehetőséget biztosít arra, hogy a feliratkozók több oldalról körüljárva, megvitassanak olyan fenntarthatósággal összefüggő kérdéseket, amire eddig nem kaptak választ, vagy nem volt kitől megkérdezni.

2.  High-tech city című csatorna:
A csatorna célja, hogy bemutassa a legújabb okosváros megoldásokat elméletben és gyakorlatban egyaránt. Ezen belül részletez például trendeket, prognózisokat, technológiákat, esettanulmányokat, jó, de akár rossz megoldásokat is.

3.  Hogyan csináljunk digitális térségeket? című csatorna:
A csatorna célja, hogy kitérjen a térségfejlesztési projektek megvalósításának tartalmi, pénzügyi és eljárási kereteire, jó- és rossz megoldásaira. Külön foglalkozik a stratégiai- és jogi kérdésekkel (építési jog, hatósági eljárások, településfejlesztési keretek, önkormányzati szabályozási kérdések stb.).

4.  Integritás – a láthatatlan védelem című csatorna
A csatorna az integritásmenedzsment eszközöket, ezen belül is a hivatásetikát, a kockázatkezelést és a korrupciómegelőzést bemutató olyan közösségi oldal, amely hírekkel, eseményekkel és hosszabb blogbejegyzésekkel segítséget kíván nyújtani a mindennapi munkavégzést érintő kihívások megismeréséhez és kezeléséhez.

A csatornák az alábbi linken érhetőek el: https://probono.uni-nke.hu/onfejlesztes/
(Az Önfejlesztés oldalon belül lehetősége lesz feliratkozni a fent megnevezett című tematikus csatornákra)

Az Önfejlesztésben elérhető további érdekes szolgáltatásokról részletesen a ProBono Magazin oldalán tájékozódhat ide kattintva.


Címkék: hírek