NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Hírlevelet indít a KTI

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatási Továbbképzési Intézete hagyományteremtő, negyedévente megjelenő hírlevelet indít, melynek célja, hogy a közszolgálati továbbképzési rendszerben lévő aktualitásokról (továbbképzési programokról, elérhető szolgáltatásokról, aktuális jogszabályi változásokról) tájékoztatást adjon a munkáltatók, illetve az érdeklődő tisztviselők részére.

Az első hírlevél az aktuális programkínálat mellett a ProBono rendszer Önfejlesztési felületére fókuszál. Az Önfejlesztési felületen összpontosított szolgáltatások célja a tisztviselők tanulási motivációjának felébresztése, a statikus ismeretek közvetítése helyett a szemléletformálás nyújtása.

A hírlevél a linkre kattintva letölthető. 

Az Önfejlesztési felületen elérhető szolgáltatások:

  • A ProBono rendszer Önfejlesztő felületén hozzáférhetővé tettük számos hatályos e-tananyagot, biztosítjuk továbbá a tematikus keresési lehetőséget is.
  • Mintegy 2700 tisztviselő aktív tagja az NKE szakértőinek támogatásával létrehozott csoportok és csatornák „közösségének”. A tematikus csatornák szakértői által megosztott tartalmak segítségével a tisztviselők megoldást adhatnak és kaphatnak szakmai kérdések, problémák tisztázásához!
  • Közigazgatási szakemberek bevonásával készült kompetenciabank adja a ProBono rendszerben újításként bevezetett kompetenciamérés alapját. Az elmúlt két évben mintegy 15.000 tisztviselő 84.843 kompetenciamérést végzett, és közel 11.000 tisztviselő választott a kompetenciamérés alapján közszolgálati továbbképzési programot.

A jövőben is számos olyan szolgáltatáson dolgozunk, amelyek támogatják a tisztviselőket feladataik eredményes ellátásában, valamint hozzájárulnak ahhoz, hogy egyéni szakmai fejlődésüket támogató, munkakörük eredményes ellátását segítő eszközként tekintenek a továbbképzés rendszerére.

 


Címkék: hírek