NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Sikeres záróvizsgát tettek a szakirányú továbbképzési szakok hallgatói

A 2019/2020. tanév tavaszi szemeszterében 13 szakirányú  továbbképzési szakon, összesen 330 hallgató tett sikeres záróvizsgát.

A szakirányú  továbbképzési szakokon a járványügyi helyzetre tekintettel a 2019/2020-as tanév II. félévében távoktatás keretében zajlott az oktatás, a záróvizsgák pedig jelenléti írásbeli rendszerben kerültek lebonyolításra.

A Digitális térségfejlesztés, és az Európai Uniós adatvédelmi szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szakokon az első évfolyam vehette át oklevelét.

Az államháztartási gazdálkodás és ellenőrzés szaktanácsadó, valamint az integritás tanácsadó szakképzettség belső ellenőrzési feladatok ellátására is feljogosítja a most végzett hallgatókat.

Az elmúlt évek folyamatosan zajló fejlesztéseinek köszönhetően tovább szélesedett Közigazgatási Továbbképzési Intézet képzési kínálata, továbbá az évek óta működő szakirányú továbbképzési szakok folyamatos frissítése is megvalósul, amely érintheti az óraszámok és a kreditértékek átstrukturálását, a tantárgyi tematikák és az egyes tantárgyakhoz tartozó tananyagok kiegészítését, pontosítását, aktualizálását.

A szakirányú továbbképzési szakok célja, hogy a felsőfokú végzettséggel rendelkező tisztviselők egyes szakfeladatok, bizonyos munkakörök ellátásához magas szintű, speciális ismereteket szerezzenek. A szakirányú továbbképzés olyan – felsőfokú végzettségre és szakképzettségre épülő, újabb végzettséget nem adó – képzés, amely speciális szakirányú szakképzettséget tanúsító oklevél kiadásával zárul.

A 2020/2021. őszi szemeszterében meghirdetni tervezett szakirányú továbbképzési  szakokról az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
https://kti.uni-nke.hu/hirek/2020/07/01/a-kozigazgatasi-tovabbkepzesi-intezete-altal-a-20202021-tanev-oszi-szemesztereben-meghirdetni-tervezett-szakiranyu-tovabbkepzesi-szakok


Címkék: hírek