NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Jelenléti, írásbeli záróvizsga keretében adnak számot tudásukról a szakirányú továbbképzési szakokon végzős hallgatók

A Szenátus határozata alapján a Nemzeti Közszolgálati Egyetem a 2019/2020. tanév II. tanulmányi félévében esedékes záróvizsgákat jelenléti, írásbeli záróvizsgaként bonyolítja le a szakirányú továbbképzések vonatkozásában.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2020. május 15-én kelt körlevélben tájékoztatta a végzős hallgatókat arról a szenátusi határozatról, mely a 2019/2020. tanév tavaszi félévében esedékes záróvizsgákat jelenléti, írásbeli záróvizsga formájában rendeli el megszervezni a szakirányú továbbképzési szakokon. (A Nemzeti Közszolgálati Egyetem körlevele az alábbi linkre kattintva tölthető le: https://www.uni-nke.hu/hirek/2020/05/15/tajekoztatas-a-zarovizsgak-megszervezeserol)

A Közigazgatási Továbbképzési Intézet a szervezésében megvalósuló szakirányú továbbképzési szakok záróvizsgáival kapcsolatban az alábbi tájékoztatást nyújtja.

A záróvizsga-időszak a 2020. június 22. és 2020. július 3. közötti időszakra került kitűzésre azzal, hogy 2020. július 3-án kizárólag a sikertelen záróvizsgát teljesítő hallgatók vizsgázhatnak (pótvizsganap).

A záróvizsgára jelentkező hallgatók 2020. május 22-ig kapnak írásbeli értesítést a záróvizsga pontos követelményrendszeréről, 2020. június 5-ig kitűzésre kerülnek a záróvizsgák pontos helyszínei és időpontjai. Azok a hallgatók, akik a záróvizsgára bocsátás Tanulmányi és Vizsgaszabályzatban megszabott feltételeinek megfelelnek, de nem kívánnak a 2019/2020. tanév tavaszi szemeszterét követő záróvizsga-időszakban vizsgázni, döntésüket 2020. június 2-ig jelezhetik a szakirányú továbbképzési szak képzésszervezőjénél. Esetükben a záróvizsga letételére a 2020/2021. tanév őszi szemeszterét követő záróvizsga-időszakban (várhatóan 2021. január), az akkor érvényes záróvizsga követelményrendszer szerint biztosítunk lehetőséget.

A Közigazgatási Továbbképzési Intézet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Járványügyi Operatív Törzse által – várhatóan 2020. május 25-én – kiadandó körlevelében foglalt protokoll szerint szervezi a záróvizsgákat, az abban foglaltak betartása a záróvizsgán résztvevő hallgatók és záróvizsga-bizottsági tagok számára is kötelező. A körlevelet – annak kibocsátását követően – valamennyi záróvizsgára jelentkező hallgató és záróvizsga-bizottsági tag részére eljuttatjuk.

A záróvizsgával kapcsolatos további részletekről a Közigazgatási Továbbképzési Intézet a szakfelelősökkel egyeztetve, írásban nyújt tájékoztatást mind a hallgatók, mind a záróvizsga-bizottság tagjai részére. Az esetleges kérdéseket a Szakirányú Továbbképzési Osztály munkatársai fogadják az alábbi elérhetőségeken: https://kti.uni-nke.hu/szakiranyu-tovabbkepzesek/munkatarsaink.


Címkék: Hírek