NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Az Egyetem online tananyagokkal támogatja a közigazgatási alap- és szakvizsgázók önálló felkészülését

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a tisztviselők közigazgatási alap- és szakvizsgára történő önálló felkészülésének támogatása érdekében, online tananyagokat tett díjmentesen elérhetővé a Probono felületen.


A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a tisztviselők közigazgatási alap- és szakvizsgára történő önálló felkészülésének támogatása érdekében, a Probono felületen díjmentesen elérhetővé tette az alábbi online tananyagokat:

  • A közigazgatási alapvizsgára készülők részére a Közigazgatási iránytű - alapismeretek új belépők számára (PN-0635-1912-MK) c. közszolgálati továbbképzési programunkat ajánljuk, amely szinte teljes egészében követi a közigazgatási alapvizsga követelményrendszerét.
  • A közigazgatási szakvizsgázók részére mind a kötelező, mind a választott tárgyak tananyaga feldolgozásra került videó-prezentációs online tananyagok formájában.

Az online tananyagok a Probono felület Önfejlesztés menüpontjában, a https://probono.uni-nke.hu/onfejlesztes/e-learning linkre kattintva érhetőek el, a bal oldali függőleges menüsor „Felkészülés a közigazgatási vizsgákra” pontjának bepipálásával.

Sikeres felkészülést kívánunk!


Címkék: Hírek