NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Önfejlesztési lehetőségek a közszolgálati továbbképzésben

2020 áprilisától elérhető a ProBono-rendszerben az Önfejlesztés funkció. Az önfejlesztési szolgáltatásokat bármely ProBono-regisztrációval rendelkező tisztviselő használhatja önkéntesen – akár okostelefonjáról is.

Az önfejlesztési lehetőségek keretében olyan szakmai közösségekhez való csatlakozás lehetséges, amelyeknek tagjai egy-egy szakterületen kívánják segíteni egymást tudásuk megosztásával.

Az Önfejlesztés oldalon többek között elérhető a csoportok és csatornák szolgáltatás, melynek keretében feliratkozhat az NKE által indított és fenntartott tematikus oldalakra. A felületen az alábbi csatornák érhetőek el:

  • Az IT biztonság angyalai: Az informatikai és információbiztonságot fókuszba helyező csatorna;
  • Eljárásról eljáróknak: Közigazgatási hatósági eljárásjogi kérdéseket és témákat fókuszba helyező csatorna;
  • Fejlődöm, tehát vagyok - modern tanulási technikák felnőtteknek: A csatorna ötleteket ad ahhoz, hogyan tanuljunk hatékonyan felnőttként, hogyan tudjuk a tanulás iránti motivációnkat és szenvedélyünket felkelteni és fenntartani;
  • Önismeret fejlesztés   Az Önismeret fejlesztés csatorna minden érdeklődő számára hasznos tartalmakkal segíti önmaga jobb megismerését, akár most kezd vele foglalkozni, akár már előrébb jár az önismeret útján.

Az Önfejlesztésben elérhető szolgáltatásokról részletesen a ProBono Magazin oldalán tájékozódhat ide kattintva.

Az Önfejlesztés oldal pedig az alábbi linken érhető el: https://probono.uni-nke.hu/onfejlesztes/

 


Címkék: hírek