NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Tájékoztató a Helyi önkormányzati képviselők képzéséről

A helyi önkormányzati képviselők részére a Nemzeti Közszolgálati Egyetem továbbképzési programokat biztosított a jogszabály által előírt továbbképzési kötelezettségük teljesítéséhez.

Az önkormányzati képviselők 2020. február 29-ig teljesíthették az e-learning alapú továbbképzési programokat a https://kepviselo.ludovika.hu portálon. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a megkezdett képzések esetében megteremtette annak lehetőséget, hogy a képviselők a képzéseket teljesíthessék a jelölt határidőn túl is. A Miniszterelnökséggel és a Belügyminisztériummal egyeztetve a képviselő portál a továbbiakban már csak 2020. április 30. 23:59-ig látogatható.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a 2020. április 30-i zárást követően a teljesítésekről szóló adatokat 2020.május 6-ig megküldi az illetékes kormányhivatal részére, így a teljesítésekről megyei (fővárosi) kormányhivatal kijelölt kapcsolattartója nyújt tájékoztatást. (A kijelölt kapcsolattartók listája az alábbi elérhetőségen tekinthető meg: Kormányhivatalok által kijelölt kapcsolattartók)


Címkék: Hírek