NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Kiadványaink

Fontosnak tartjuk, hogy a honlapunkon, Facebook-oldalunkon, hírlevelünkben, illetve a ProBonón megtekinthető tájékoztatások mellett időről időre egy-egy nyomtatott (és természetesen elektronikusan is elérhető) kiadvánnyal is tájékoztassuk Önöket képzéseinkről, illetve a továbbképzési rendszert érintő fejlesztéseinkről. Szíves figyelmükbe ajánljuk tehát a közszolgálati továbbképzési programjainkat, szakirányú továbbképzési szakjainkat, illetve a közszolgálati továbbképzési rendszer múltját, jelenét és jövőjét részletesebben bemutató brosúráinkat.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2012 óta működteti a közszolgálati továbbképzés rendszerét. Az elmúlt évtized fejlesztéseiről, tapasztalatairól, a megvalósított célokról és stratégiákról alább olvashatnak.

Az élményszerű tanulás útján

Közszolgálati továbbképzési programjainkat és szakirányú továbbképzési szakjainkat évről évre egy külön kiadványban is bemutatjuk, amelyben tájékoztatást nyújtunk – többek között – a legújabb képzéseinkről, a tervezés és a jelentkezés folyamatáról, illetve a ProBono rendszer funkcióiról. A Közigazgatási Továbbképzési Intézet által kidolgozott, továbbfejlesztett és megvalósított képzések a digitalizáció és az innováció adta lehetőségeket, a motiváció felkeltését és fenntartását, valamint a minőséget szem előtt tartva segítik a tisztviselőket mindennapi munkájukban.

Közszolgálati Továbbképzési Portfólió 2023

A 2023/2024. tanévben induló szakirányú továbbképzési szakokról, azok képzési céljairól külön tájékoztató kiadványt készítettünk, amelyet az oklevelet szerzett hallgatók, a szakfelelősök, valamint az oktatók által megfogalmazott tapasztalatok, vélemények színesítenek.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közszolgálati tárgyú szakirányú továbbképzési szakjai – 2023/2024. tanév