NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Közigazgatási Továbbképzési Intézet

Bemutatkozó videók

A közszolgálati továbbképzési rendszer alapvető értékeit, azok megjelenítését és érvényre juttatását egyszersmind a rendszer vívmányainak, alapköveinek és eredményeinek is tekintjük. Bemutatásukkal, szemléltetésükkel az a célunk, hogy gördülékenyebbé tegyük képzési, informatikai szolgáltatásaink igénybevételét, a programok elvégzését, és motivációt nyújtsunk az önfejlesztéshez.

A közszolgálati továbbképzési rendszer működését meghatározó alapelveink, stratégiánk, valamint fejlesztéseink megismerése által többet tudhatnak meg az élményszerű képzési, szakmai fejlődési lehetőségekről. Videónkban szíves figyelmükbe ajánljuk a vezetőképzéseinket érintő újításainkat, áttekintjük a kompetenciamérés rendszerét, valamint rávilágítunk a kompetenciabank és a továbbképzés-fejlesztés kapcsolódási pontjaira. Szintén a gyakorlati szemlélet fókuszából közelítve, a mindennapi munkavégzés támogatása céljából egy-egy konkrét képzési programot is kiemelünk, amely az adott célcsoport igényeihez igazodva nyújt alkalmazható ismereteket, hiteles szakmai álláspontot és hasznos tippeket, ezenkívül bővíti az Önök tudását, jártasságát és tapasztalatát is.

Legyen élmény és öröm a tanulás!

A vezetés külön szakma, jó vezetőnek lenni pedig komoly kihívás. A Közigazgatási Továbbképzési Intézet küldetésének tartja, hogy színvonalas képzéseivel támogassa a vezetőket szakmai előmenetelükben és kompetenciáik fejlesztésében.

Vezetőképzések/Az eredményes vezető titkai